Ferienresorts, Erlebnisbäder, Einkaufszentren - eine Millionen-Abzocke?

Fördeland Therme Glücksburg

Presse Fördeland Therme Glücksburg


Flensborg Avis 31.12.2004

Byggeplaner fremlagt

LYKSBORG. Det er langt fra kun en svømmehal, som lyksborgerne kan glæde sig til, når det længe ventede "Erlebnisbad" i Lyksborg bliver en realitet.

På et borgermøde forleden præsenterede Deyle-Gruppe, som står for planlægning og drift af badet, sine planer: Flere forskellige svømmebasiner, sauna, termalbassiner, damp-bad, have, restaurant og meget mere.

Dirk Petersen fra Deyle-Gruppe havde en computerdemonstration med til borgermødet og besvarede flittigt spørgsmål fra de mange interesserede borgere.

Han påpegede, at man har været meget omhyggeligt med at inddrage det eksisterende skovområde i planerne.

- Vi mener selv, at vi har fundet den optimale løsning, som forbinder natur og et moderne design, sagde han.

Uenighed var der kun om få punkter. Således er et besøgstal på en kvart million per år for optimistisk, var der nogle, der mente.

Borgmester John Witt oplyste i den forbindelse, at den gamle svømmehal, allerede havde et besøgstal på 120.000 personer om året - helt uden reklame.

- Og finansieringen holder allerede ved et besøgstal på 200.000, så der er ingen grund til at være pessimistisk, sagde han.

Entre for hele herligheden varierer fra 2,50 euro for svømmebassinet til 9,35 euro for benyttelse af de fem termalbassiner.

Daniel Dürkop


Presse Fördeland Therme Glücksburg